Ben ik een pedofiel?

Ik ben J17 en heb het gevoel dat ik anders ben. Ik hou niet van meisjes van mijn leeftijd maar van jongere meisjes. Mijn vriendin is 13 jaar oud. Mijn vrienden hebben vriendinnen van 16, 17 en 18 jaar. Een meisje van school zegt dat ik een pedo ben omdat ik zo'n jonge vriendin heb. Mijn ouders zijn er ook niet blij mee dat mijn vriendin zo jong is. Ik ben smoorverliefd op mijn vriendin en we hebben al sex gehad.Is het echt zo raar om om jongere meiden te vallen en ben ik nu echt een pedofiel?

9 aug 2024, J17


Reacties

plaats reactie
1

Seks hebben met dit leeftijdverschil is wel iets om rekening mee te houden.

In België ben je hartstikke strafbaar. Daar wordt seks hebben met iemand van onder de 14 jaar altijd als misbruik gezien. Hier in Nederland wordt aan jongeren van 12 tot 16 gevraagd of de seks tegen de zin was. Geven jullie dan beiden aan dat het vrijwillig en gewenst was, volgt er geen straf. Pas vanaf 16 jaar is ze 'seksueel volwassen' en wordt seks hebben met een ouder persoon sowieso niet meer als misbruik gezien.

Wees je hier de komende 3 jaar dus wel van bewust. Als jullie de komende drie jaar opnieuw seks hebben en zij doet hiervan aangifte, staat ze heel sterk. Ook als ze eerder tegen jou had gezegd dat dit uit vrije wil was.

9 aug 2024, 20:08, Tristan
2

Dankjewel voor je uitleg. Wij hebben zo vaak sex als het kan. Het is niet makkelijk om te kunnen neuken omdat we geen eigen plekje hebben waar we kunnen genieten van elkaar. De rest doen we wel. Ik weet nu nog steeds niet of ik een pedo ben omdat ik op jongere meisjes val en een vriendin van 13 jaar heb?

10 aug 2024, 10:08, J17
3

En je hebt seks met haar omdat jij dat wilde en zij bang is dat ze dan haar verkering kwijt raakt.

10 aug 2024, 19:08, Lieke
4

Je moet je geen pedofiel voelen omdat je een jongere vriendin hebt, ik hou juist van oudere jongens en dat is ook helemaal prima. Het gaat er meer om dat jij niet vieze dingen doet bij kleine meisjes. Een vriendin hebben wat jonger is maakt je geen pedofiel. En als je 10 jaar erbij op zet ben jij 27 en zei 23. Dan klinkt het al een stuk anders. Vele ouders hebben ook wel paar jaar verschil. Als je je er goed bij voelt en ook met sex dan moet je gewoon de relatie houden. Zolang je maar blij en gelukkig bent met elkaar

:)

11 aug 2024, 12:08, Anoniem
5

Lieke, wat jij zegt is denk ik in dit geval niet helemaal waar

22 aug 2024, 14:08, Ugge ugge
6

Een pedofiel ben je als je willens en wetens misbruik maakt van een minderjarig meisje. Als jij 18 wordt ben jij meerderjarig en is je vriendin minderjarig.

Ik vind het allemaal maar flauwekul. Precies wat er ook al in een eerdere reactie staat. Het scheelt maar 4 jaar. Toch 18 en 14 of nu 17 en 13 is gevaarlijk... hoeveel hou je van je vriendin? Genoeg om nog even een paar jaar te wachten voor de seks? Is het antwoord ja en kun je ook daadwerkelijk wachten dan kun je jezelf geen pedofiel noemen. Kun je daarentegen niet wachten en kun je je niet bedwingen? Dan is het waarschijnlijk tijd om hulp te gaan zoeken.

FIY ik scheel 5 jaar met mijn man. Het leeftijdsverschil zegt dus niet heel veel.

25 aug 2024, 14:08, Dee

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer