De vader van mijn beste vriendin is een pedo

Ik ben M12 en heb al vanaf de basisschool een super lieve vriendin. Ze is mijn bestie. Vorig jaar kreeg ik ineens via snap en app berichtjes van haar vader. Hij stuurde dat ik een knap meisje ben en dat hij me graag naakt wilde zien. Hij stuurde ook foto's van zijn piemel en filmpjes dat hij aan het aftrekken was. Ik moest ook naaktfoto's van mezelf sturen. Ik vind het zo erg dat ik die gestuurd heb hij bleef maar dwingen. Vorig weekend bleef ik het hele weekend bij mijn vriendin logeren. Vrijdag na het eten moest mijn bestie naar de repetitie van de jeugdfanfare en haar moeder moest ook weg. Ineens was ik met hem alleen. Hij begon meteen te zeggen dat ik super lekker ben en heel erg mooi. Ik moest mee naar de slaapkamer en daar kleedde hij zich uit en dwong mij ook de kleren uit te doen. Ik was zo bang dat ik deed wat hij zei. Wat er daarna is gebeurd wil ik liever niet hier zeggen. Ik weet echt niet wat ik moet. Wil mijn vriendin geen pijn doen en ik mag het van hem tegen niemand zeggen wat hij met mij heeft gedaan.

23 okt 2024, Milou


Reacties

plaats reactie
1

Ik ben m15.Wat verschrikkelijk wat je hebt meegemaakt m12. Ik weet hoe jij je voelt, ik ben ook misbruikt toen ik 11 jaar was door mijn oom. Hij heeft mij meerdere keren verkracht. Ik heb het nog steeds tegen niemand verteld en weet hoe moeilijk dat het is. Ik wil mijn tante en mijn ouders geen pijn doen. Als ik het vertel heeft de hele familie ruzie en dat wil ik echt niet. Is er iemand die je vertrouwd waar je mee kan praten?

23 okt 2024, 07:10, Britt
2

Britt ik vind het ook heel erg voor jou wat jij hebt meegemaakt. Ik ga het ook tegen niemand zeggen want ik wil ook geen ruzie en mijn bestie verliezen. Wat hij met mij heeft gedaan heeft hij ook filmpjes en foto's van gemaakt en die zal hij aan niemand sturen als ik niks zeg. Hij stuurt me ook nog steeds hele gore sex berichtjes en dickpics en vraagt wanneer ik weer kom logeren. Ik heb niemand die ik vertrouw om dit te vertellen daarom heb ik het ook hier gepost. Dat is erg fijn.

23 okt 2024, 10:10, Milou
3

Dankjewel Milou, het heeft zeker 2 jaar geduurd voordat het stopte. Mijn oom zorgde er wel voor dat ik naar hem toe moest komen als mijn tante weg was. Ik haat hem voor alles wat hij bij mij heeft gedaan, de pijn en ook dat hij mij ontmaagd heeft. Ik was 11 jaar, hij 42 jaar! Wat erg dat hij jou nog steeds berichtjes en foto's stuurt. Ik hoop dat het snel stopt. Ik vind het ook fijn om dit hier te delen.

23 okt 2024, 11:10, Britt
4

Ik haat hem ook bij mij deed het ook pijn wat hij allemaal deed en hij heeft mij ook verkracht en dus ontmaagd. Hij heeft me vandaag al 13 berichtjes en foto's gestuurd. Hij zegt dat hij fk geil van me wordt dat ik een super lekker kutje en tietjes heb. Dat hij mij hard wil neuken en dat hij niet kan wachten tot zijn zijn pik in mijn mond zit en dat hij die volspuit met zijn zaad. Echt wtf ik ben 12 jaar oud! De foto's die hij stuurt zijn mss nog wel het ergst. Hij stuurt foto's van zijn pik terwijl hij op zijn werk is en foto's van hoe hij mij aan het verkrachte was.

23 okt 2024, 15:10, Milou
5

Hoi Milou/M12,

Ik begrijp uit je bericht dat je in een moeilijke situatie zit, wat rot om te horen! Weet dat je altijd welkom bent op de chat van 99-gram om hierover te chatten. Dat geldt trouwens ook voor jou Britt.

Groeten,

Team van 99 gram

23 okt 2024, 18:10, Moderator
6

Team 99 gram super fijn jullie bericht. Dankjewel. Ik hou het voor nu nog even voor mezelf. Dat voelt op dit moment het beste. Mijn bestie heeft zojuist gevraagd of ik dit weekend weer kom logeren omdat het vakantie is. Ik heb ja gezegd. Dat was heel moeilijk maar ik doe het ook voor haar. Hopelijk ben ik niet alleen met hem dit weekend want hij stuurde net alweer een berichtje dat hij niet kan wachten tot ik er weer ben en dat ik hem nu een naaktfoto van mezelf moest sturen en een foto dat ik mezelf aan het vingeren ben. Weet je wat ik het ergste vind, ik heb ze zojuist ook nog naar hem gestuurd. Ik durf tegen hem geen nee te zeggen.

Britt dankjewel dat ik bij jou mijn verhaal heb kunnen doen. Super lief ben je.

23 okt 2024, 19:10, Milou
7

Britt mocht het nodig zijn dan kom ik hier terug als ik mijn verhaal of gevoelens kwijt moet. Ik hoop dat je er dan ook weer bent.

23 okt 2024, 19:10, Milou

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer