Geen vrienden middelbare

Hoi,

Ik zet dit even bij eten omday ik het belangrijk vind. Ik heb geen vrienden op de middelbare school. Als kind ging ik altijd al om met kinderen die twee jaar jonger waren, ik was erg speels en in mijn eigen wereldje. Maar ondanks dat ik van allerlei onderwerpen hou, wel vaak leuke gesprekken kan hebben zijn mijn medeleerlingen dat de volgende dag vergeten of bloeden vriendschappen en banden bij mij zo snel dood. Ik heb sinds een maand een vriendengroep met 5 mensen, twee meiden van hockey, en 3 van 5 havo (ik ook dus), maar soms roddelt de een over de ander en is het concurrentie. Is dit normaal? Herkennen jullie dit? Of ben ik misschien gewoon alleen en vriendeloos?

26 sep 2024, Romee


Reacties

plaats reactie
1

Je zit al in Havo 5, dus je bent volgend jaar al van de middelbare af. In dat geval gewoon even volhouden. Natuurlijk is het leuk om nu vrienden te hebben, maar als dat niet lukt: jammer dan. Je leven ziet er over een jaar compleet anders uit! Genoeg mogelijkheden om dan nieuwe vrienden te maken, zeker als je dan gaat studeren.

Kijk dus vooruit! Dat het nu even niet lukt met je klasgenoten, is van ondergeschikt belang. Over een jaar is alles opnieuw mogelijk. De wereld ligt aan je voeten!

27 sep 2024, 00:09, Tristan
2

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

3 okt 2024, 17:10, umer23bluck

Reageer

Wil je een bericht ontvangen als er een nieuwe reactie is?
Login of registreer